MEGHÍVÓ

A MEC RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE

Kedves Klubtagok!

A MEC Elnöksége 2015. szeptember 17-i döntése alapján összehívja a MEC Rendkívüli Közgyűlését, amelyre tisztelettel meghív mindenkit.

A Közgyűlés időpontja: 2015. október 3., szombat, 13 óra

Határozatképtelenség esetére a tartalék időpont: 2015. október 11., vasárnap, 16. óra

A Közgyűlés helye: MEC Sporttelep, XXIII. Vízisport u. 44.

Az összehívás indoka: a MEC Alapszabályának a jogharmonizációs hiánypótlási előírás alapján történő megváltoztatását rendkívüli közgyűlés hagyhatja jóvá. A tavaszi rendkívüli közgyűlést követően további változtatások váltak szükségessé. A Fővárosi Törvényszék késedelem miatt, tegnap kézhez vett határozata szerint, megvonta a MEC közhasznú jogállását, azonban lehetővé teszi, hogy 30 napon belül azt újra kérelmezzük; értelemszerűen a megkívánt változtatások végrehajtásával. Ezeket, valamint az ennek megfelelően átalakított Alapszabályt az Elnökség bárki számára kérésre betekinthetővé teszi, az érdemi mérlegelés lehetőségének biztosítása céljából. Az új Alapszabály tervezete a mec.hu/ujalapszabaly.html oldalon érhető el.

Napirend: a fentieknek megfelelően javaslat előterjesztése a MEC Alapszabályának módosítására. (A rendkívüli közgyűlés napirendje kizárólag az előre meghirdetett lehet.)

Budapest, 2015. szeptember 17.

 

A MEC Elnöksége

Átvettem: